EQ Arctic oil

EQ Arctic oil

Door de overmaat aan Omega-6 vetzuren in ons dieet en een tekort aan Omega-3 vetzuren lopen de meeste mensen van ons een onnodig groot risico op gezondheidsproblemen zonder zich daar bewust van te zijn. 

De ideale aanbevolen verhouding is 3:1  

Een gezonde balans tussen omega-6 en omega-3 is een van de belangrijkste schakels voor een goede gezondheid en het beperken en voorkomen van chronische ziekten. 

In de afgelopen decennia hebben we een toename gezien in langdurige, chronische ontstekingen die zich uiten in gewrichtsproblemen en allerlei aandoeningen. 

Voor de industriële revolutie bevatte ons dieet in de westerse wereld net zoveel omega-3 als omega-6 vetzuren. In de afgelopen 40 a 50 jaar zijn er grote veranderingen geweest in ons dieet. 

Wij consumeren elke dag veel bewerkte voedingsmiddelen en plantaardige oliën zoals soja, zonnebloemolie en maisoliën die wel tot 80% Omega -6 vetzuren bevatten en weinig tot geen Omega-3 vetzuren. 

 EQ Pure Arctic Oil is een product met optimale samenstelling Omega-3 en Omega-9 vetzuren welke bijdragen aan het verbeteren van de vetzuurbalans in het lichaam. 

Dit is:

  • Goed voor  je hart 
  • Goed voor je hersenen
  • Goed voor je zicht  
  • Goed voor het immuunsysteem
  • Goed voor je bloeddruk en triglyceridenlevel 
  • Goed voor je spierfunctie  

Samen met EQ Vit K2/D3   

  • Goed voor je spieren , bloed, botten, en immuunsysteem  
Over Margo Peters

In mijn salon bied ik u verzorging en verbetering van uw huid in een ontspannen sfeer en omgeving. Ik zorg er tevens voor dat u met een jonger, frisser en gladder uiterlijk en goed gevoel de salon verlaat.

Openingstijden

Geopend op afspraak.

Contact

Salon voor huidverzorging – Margo Peters
Frans van Mierisstraat 48
7312 LE Apeldoorn
E-mail: info@margopeters.nl
Telefoon: 050 355 6706

Margo Peters © 2021 Alle rechten voorbehouden