MICRODERMABRASIE – ULTRASOUND

Babor behandelingen

Microneedling is vooral een anti-aging behandeling, voor een huid die wat extra aandacht nodig heeft. Naarmate de huid ouder wordt, produceert deze minder Collagene- en Elastinevezels.

Daardoor verliest de huid zijn spankracht en wordt slapper. Tevens vertraagt de celdeling, waardoor de conditie van de huid afneemt.

Hoe werkt Microneedling?

Microneedling is een behandeling waarbij met kleine steriel naaldjes , pijnloos, minuscuul kleine gaatjes gemaakt worden in de opperhuid.

Daardoor worden speciaal geselecteerde werkstoffen dieper in de huid gebracht , voor optimale resultaten. Tegelijkertijd worden door de perforaties de huidfuncties geactiveerd , de doorbloeding verhoogd en de natuurlijke huidregeneratie wordt gestimuleerd .

Optimale resultaten met Microneedling worden bereikt met een behandelingskuur van ongeveer 6 behandelingen met een tussentijd van 14 dagen .

En het is aan te bevelen om tijdens de kuur de juiste thuisproducten voor microneedling te gebruiken voor het beste resultaat .

MICRONEEDLING wordt ingezet voor:

Huidveroudering , zoals rimpels , verlies aan elasticiteit , en verminderde stevigheid .

Grove poriën

Matte , vale en onregelmatige huid .

Wat mag niet na de behandeling ?

Gebruik van zon, solarium en zelfbruiner

Sterk transpireren zoals bij sporten en sauna

Chemische peeling

Ontharing op de behandelde gedeeltes

Microdermabrasie - Ultrasound

Microdermabrasie is een intensieve, mechanische peeling waarbij verhoornde (dode huidcellen) van de huid worden verwijderd. Dit zorgt voor een optimale regeneratie en celvernieuwing en ultrasound voor optimale opname van werkstoffen. Na één behandeling al zichtbaar resultaat.

Microneedling

Microneedling is een anti-aging behandeling waarbij met kleine steriele naaldjes, pijnloos, minuscuul kleine gaatjes gemaakt worden in de opperhuid. Dit zorgt voor het optimaal inbrengen van werkzame stoffen.

Seyo TDA

Met Seyo TDA wordt met behulp van een jetstream van zuurstof, zonder de huid aan te raken, werkstoffen zoals bijvoorbeeld hyaluronzuur beter opgenomen in de diepere huidlagen.
Over Margo Peters

In mijn salon bied ik u verzorging en verbetering van uw huid in een ontspannen sfeer en omgeving. Ik zorg er tevens voor dat u met een jonger, frisser en gladder uiterlijk en goed gevoel de salon verlaat.

Openingstijden

Geopend op afspraak.

Contact

Salon voor huidverzorging – Margo Peters
Frans van Mierisstraat 48
7312 LE Apeldoorn
E-mail: info@margopeters.nl
Telefoon: 055 355 6706

Margo Peters © 2021 Alle rechten voorbehouden