Microdermabrasie / Ultrasound

Microdermabrasie

Een krachtpatser, die allerlei HUIDproblemen oplost!

Microdermabrasie is een zeer effectieve behandeling, met al na één behandeling zichtbaar resultaat. Je kunt het als eenmalige behandeling ondergaan (als een oppepper), maar ook in kuurverband om het beste en mooiste resultaat te krijgen. We adviseren afhankelijk van de conditie van de huid, 4-6 behandelingen met een tussentijd van 2 a 3 weken.

Hoe werkt microdermabrasie?

Microdermabrasie is een intensieve peeling, waarbij met behulp van micro-kristallen dode huidcellen worden verwijderd. De kristallen zijn gemaakt van aluminiumoxide en geeft geen beschadiging aan de huid.

Doordat de dode huidcellen worden verwijderd, is daarna de huid in staat om veel beter werkstoffen op te nemen. Dat zorgt voor een mooi resultaat. De poriën worden minder grof en pigmentvlekken kunnen vervagen. Ook vervagen kleine rimpels en littekens.

Na de behandeling kan de huid er wat roze/rood uitzien, dit komt door de gestimuleerde doorbloeding. Soms ontstaat er een lichte schilfering, omdat de celstofwisseling is gestimuleerd.

De huid zal na de behandeling veel gladden aanvoelen en er egaler en mooier uitzien.

Microdermabrasie wordt ingezet voor:

  • Fijne rimpels
  • Onzuivere huiden
  • Huidveroudering
  • Oppervlakkige pigmentvlekken
  • Acne littekens
  • Grove poriën / grove huidstructuur
  • Futloze huid

Wat mag niet na de behandeling?

  • De eerste 2 weken niet in de felle zon
  • De eerst week niet zwemmen in chloorwater

Contra indicaties zijn: eczeem, psoriasis, koortslip, zonverbranding en huidkanker.

Ultra Sound

Ultra sound is een behandeling waar alle microdermabrasie behandelingen mee worden afgesloten. Ultra sound kan ook ingezet worden bij veel andere behandelingen.

Wat doet Ultra Sound?

Ultra Sound zorgt ervoor dat werkstoffen makkelijker in de diepere huidlagen terecht komen. Door gebruik te maken van geluidstrillingen, hierdoor ontstaat een micro-massage in de onderste huidlagen, waardoor de huid geactiveerd wordt, betere doorbloeding en zuurstofopname krijgt, zodat producten en behandelingen een nog beter resultaat geven.

Over Margo Peters

In mijn salon bied ik u verzorging en verbetering van uw huid in een ontspannen sfeer en omgeving. Ik zorg er tevens voor dat u met een jonger, frisser en gladder uiterlijk en goed gevoel de salon verlaat.

Openingstijden

Geopend op afspraak.

Contact

Salon voor huidverzorging – Margo Peters
Frans van Mierisstraat 48
7312 LE Apeldoorn
E-mail: info@margopeters.nl
Telefoon: 050 355 6706

Margo Peters © 2021 Alle rechten voorbehouden