Laviesage/Nutramin

Laviesage / Nutramin

Laviesage producten zijn specialistische supplementen voor cosmetische doeleinden zoals anti-aging, huidverjonging, huidverbetering en het verbeteren van ongewenste huidcondities.

Ze bevatten bouwstoffen, vitaminen, mineralen en essentiële vetten voor het beschermen, voeden en verbeteren van de huid. Ze ondersteunen het lichaam bij het onderhoud en de aanmaak van nieuw bindweefsel, collageen en elastine en zorgen voor een mooie, gezonde en stralende huid. 

Het is onze missie om consumenten toegang te bieden tot innovatieve, op wetenschap gebaseerde producten van de beste natuurlijke kwaliteit waarmee ze hun huid, gezondheid en leven kunnen verbeteren. Producten voor een huidadvies op maat. 

Het is wetenschappelijk bewezen dat de huidkwaliteit vanaf het 25e levensjaar langzaam afneemt. 

Met gezonde voeding en levensstijl en de juiste huidverbeterende behandelingen en voedingssupplementen en goede huidverzorging, kunt u uw huid gezond, mooi en stralend houden.  

Laviesage voedingssupplementen zijn gebaseerd op een combinatie van moderne wetenschap en deels geïnspireerd op de eeuwenoude Ayurverdische kennis. 

Laviesage producten waren de eerste voedingssupplementen op basis van natuurlijke extracten. 

Over Margo Peters

In mijn salon bied ik u verzorging en verbetering van uw huid in een ontspannen sfeer en omgeving. Ik zorg er tevens voor dat u met een jonger, frisser en gladder uiterlijk en goed gevoel de salon verlaat.

Openingstijden

Geopend op afspraak.

Contact

Salon voor huidverzorging – Margo Peters
Frans van Mierisstraat 48
7312 LE Apeldoorn
E-mail: info@margopeters.nl
Telefoon: 050 355 6706

Margo Peters © 2021 Alle rechten voorbehouden