Behandelingen

Babor behandelingen

Iedere huid is uniek. In mijn salon wordt gewerkt met de hoogwerkzame, natuurlijke producten van BABOR. BABOR voegt wetenschap en natuurlijke ingrediënten heel mooi samen. Iedere behandeling wordt afgestemd op uw wensen en de wensen van uw huid.

Microdermabrasie - Ultrasound

Microdermabrasie is een intensieve, mechanische peeling waarbij verhoornde (dode huidcellen) van de huid worden verwijderd. Dit zorgt voor een optimale regeneratie en celvernieuwing en ultrasound voor optimale opname van werkstoffen. Na één behandeling al zichtbaar resultaat.

Microneedling

Microneedling is een anti-aging behandeling waarbij met kleine steriele naaldjes, pijnloos, minuscuul kleine gaatjes gemaakt worden in de opperhuid. Dit zorgt voor het optimaal inbrengen van werkzame stoffen.

Seyo TDA

Met Seyo TDA wordt met behulp van een jetstream van zuurstof, zonder de huid aan te raken, werkstoffen zoals bijvoorbeeld hyaluronzuur beter opgenomen in de diepere huidlagen.
Over Margo Peters

In mijn salon bied ik u verzorging en verbetering van uw huid in een ontspannen sfeer en omgeving. Ik zorg er tevens voor dat u met een jonger, frisser en gladder uiterlijk en goed gevoel de salon verlaat.

Openingstijden

Geopend op afspraak.

Contact

Salon voor huidverbetering – Margo Peters
Frans van Mierisstraat 48
7312 LE Apeldoorn
E-mail: info@margopeters.nl
Telefoon: 055 355 6706

Margo Peters © 2021 Alle rechten voorbehouden