Microneedling

Microneedling

Microneedling is vooral een anti-aging behandeling, voor een huid die wat extra aandacht nodig heeft. Naarmate de huid ouder wordt, produceert deze minder Collagene- en Elastinevezels.

Daardoor verliest de huid zijn spankracht en wordt slapper. Tevens vertraagt de celdeling, waardoor de conditie van de huid afneemt.

Hoe werkt Microneedling?

Microneedling is een behandeling waarbij met kleine steriel naaldjes , pijnloos, minuscuul kleine gaatjes gemaakt worden in de opperhuid.

Daardoor worden speciaal geselecteerde werkstoffen dieper in de huid gebracht , voor optimale resultaten. Tegelijkertijd worden door de perforaties de huidfuncties geactiveerd , de doorbloeding verhoogd en de natuurlijke huidregeneratie wordt gestimuleerd .

Optimale resultaten met Microneedling worden bereikt met een behandelingskuur van ongeveer 6 behandelingen met een tussentijd van 14 dagen.

En het is aan te bevelen om tijdens de kuur de juiste thuisproducten voor microneedling te gebruiken voor het beste resultaat .

MICRONEEDLING wordt ingezet voor:

  • Huidveroudering , zoals rimpels , verlies aan elasticiteit , en verminderde stevigheid
  • Grove poriën
  • Matte , vale en onregelmatige huid .

Wat mag niet na de behandeling ?

  • Gebruik van zon, solarium en zelfbruiner
  • Sterk transpireren zoals bij sporten en sauna
  • Chemische peeling
  • Ontharing op de behandelde gedeeltes
Over Margo Peters

In mijn salon bied ik u verzorging en verbetering van uw huid in een ontspannen sfeer en omgeving. Ik zorg er tevens voor dat u met een jonger, frisser en gladder uiterlijk en goed gevoel de salon verlaat.

Openingstijden

Geopend op afspraak.

Contact

Salon voor huidverzorging – Margo Peters
Frans van Mierisstraat 48
7312 LE Apeldoorn
E-mail: info@margopeters.nl
Telefoon: 050 355 6706

Margo Peters © 2021 Alle rechten voorbehouden